Tidningen Näringslivet logo
Google play store IOS App store
  • Start
  • Arbetsmarknad
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion
  • Nyhetsbrev
  • Start
  • Aktuellt
  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Utrikes
  • Hållbarhet
  • Opinion
  • Krönikor
  • Om Tidningen Näringslivet
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Integritet
  • AI-policy
Google Play App store
no image
Förmodligen Sveriges bästa nyhetsapp för företagare

Nyheter om företagande, ekonomi, arbetsmarknad och näringslivspolitik

Android ios
no image
Upptäck våra nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna och möjlighet till fördjupning, direkt i din inkorg.

Konditorier

Svenska semlor gör succé i London

På Daniel Karlssons bageri i London bakas svenska semlor, prinsesstårtor och lussekatter, skriver GP.
1 year ago |
Av: Redaktionen

Fettisdagen kan vara bageribranschens livboj

Grädden är vispad, mandelmassan klar och bullarna står på rad.
1 year ago |
Av: TT

Elsa öppnade bageri – uppfyllde sin barndomsdröm

När Elsa Sundell, som driver det kombinerade bageriet och kaféet Bageri Pomona i Stockholm, öppnade för tre år sedan förverkligade hon sin barndomsdröm, skriver Besöksliv.
1 year ago |
Av: Redaktionen

Ung bagare från Göteborg bäst i Sverige

För 33:e året i rad har SM i Unga Bagare utsetts och första pris går till 22-åriga Julia Holmqvist från Göteborg, meddelar arrangören och branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer.
2 years ago |
Av: TT

Svensken drar ner på krogbesöken

Svenskarna börjar tveka inför krogkvällarna. Enligt färska siffror från Statistiska centralbyrån, SCB, minskade besöken på nöjesrestauranger, pubar och barer under det fjärde kvartalet i fjol med 2,6 procent.
2 years ago |
Av: TT

Företagare: Ge oss regler som hjälper, inte stjälper

Snåriga regelverk skapar en onödigt stor arbetsbelastning som tar tid ifrån den verkliga verksamheten, menar företagaren Heléne Stålbom.
2 years ago |

Bageriernas livboj – semmelsuccé

Den 21 februari är det fettisdagen och 60 procent av svenskarna kommer att äta minst en semla. Nu återstår det att se om dagen återigen blir ”bageribranschens livboj”.
2 years ago |
Av: Redaktionen

”Lönegolv stjälper mer än det hjälper”

Beslutet om en lägstalön för arbetskraftsinvandrare är feltänkt, skriver Karin Johansson, Amelie Berg och Mia Bernhardssen. Svenskt Näringsliv i UNT.
2 years ago |

De blev Årets yrkeslärare

Årets yrkeslärare 2022 har utsetts. Vinnarna i år är Jan Sahlin, Stockholms hotell- och restaurangskola, samt Anna Toft Mellerot, Ester Mosessons Gymnasium i Göteborg.
2 years ago |
Av: Redaktionen

Konditori håller stängt på grund av höga elpriser

Konditoriet Bullvivan i Örebro tvingas hålla stängt på grund av skenande elpriser, uppger SVT.
2 years ago |
Av: Redaktionen
tidningen näringslivet logotyp

Adress: Tidningen Näringslivet, 114 82 Stockholm
Besöksadress: Storgatan 19, Stockholm
Kontakt: redaktionen@tn.se

  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion och debatt
  • Hållbarhet
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Krönikor
  • Fördjupning
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Personuppgifts- och cookiepolicy
  • Om Tidningen Näringslivet

Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Anna Dalqvist
Kontakt: anna.dalqvist@tn.se

Google play store IOS App store
tidningen näringslivet logotyp

Adress: Tidningen Näringslivet, 114 82 Stockholm
Besöksadress: Storgatan 19, Stockholm
Kontakt: redaktionen@tn.se

  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion och debatt
  • Hållbarhet
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Krönikor
  • Fördjupning
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Personuppgifts- och cookiepolicy
  • Om Tidningen Näringslivet

Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Anna Dalqvist
Kontakt: anna.dalqvist@tn.se