SVERIGES ENTREPRENÖRER

Krögarduons vinnande recept

Bild: Roald, Berit

Snart öppnar Christopher Ellertsson och Robin Moderato ännu en krog. För Besöksliv berättar krögarduon om framgångsreceptet och hur de hanterar personalbristen i branschen.

Vassa Eggen, Boqueria, Carousel och snart Humlegårdens paviljong. Christopher Ellertsson och Robin Moderato har höga förväntningar på sin nya restaurang. Framångsreceptet är enkelt, enligt Robin Moderato.

– Vi kompletterar varandra på väldigt många områden. Men främst har vi väldigt kul när vi jobbar, vi är ju även goda vänner privat, säger han till Besöksliv.

Efter pandemin är personalbristen utbredd inom branschen.

– Branschen får börja om lite. Krogen har alltid varit bra på att få in nytt folk på arbetsmarknaden. Vi får jobba på med fortsatt energi dock kommer det att ta tid innan vi är tillbaka till samma antal igen, säger Robin Moderato till sajten.

Besöksliv: Krögarduo om sitt vinnande koncept – ny restaurang på gång