SVERIGES ENTREPRENÖRER

Här är de unga entreprenörerna i prinsens mentorprogram

Foto: Pressbild och Pontus Lundahl/TT

18 ungdomar har valts ut till Prins Daniels mentorprogram för entreprenörer. Tillsammans med handplockade mentorer från näringslivet får entreprenörerna en möjlighet att utveckla sina företag.

Prins Daniels Fellowship drivs av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) i samarbete med prinsen. Satsningen startade 2013 för bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap. Målet är att fler unga ska våga ta steget att starta eget.

Nu drar en ny omgång av mentorprogrammet för unga entreprenörer igång. Totalt är 13 företag som representeras av 18 entreprenörer antagna. Några av mentorerna är Daniel Kjellén, Johanna Sjöberg, Katarina Bonde och David Perez.

– Vi har mottagit en imponerande mängd ansökningar till vårt mentorsprogram i år, vilket visar att det finns en stor efterfrågan att delta. Vi ser också att det finns ett stort engagemang och en stark vilja från våra mentorer att ställa upp och dela med sig av sina erfarenheter till den yngre generationens entreprenörer, säger Frida Olander, verksamhetsansvarig för Prins Daniels Fellowship, i ett uttalande.

PM: 18 unga entreprenörer utvalda till Prins Daniels Fellowship