SVERIGES ENTREPRENÖRER

Hon prisas för sitt företagande – ”Tacksamheten väller över mig”

Marah Esmaeil, Din Bildemontering. Bild: Pressbild

Marah Esmaeil har på kort tid etablerat företaget Din Bildemontering i Örkelljunga. Nu prisas hon för sin insats.

Ida Larsson och Amanda Thörnlund ville höja sjuksköterskors status, och startade därför ett företag. Nu prisas de av NyföretagarCentrum.

Idaliv startade för två år sedan och har sedan dess vuxit geografiskt. Företaget erbjuder bemanning, eventsjukvård och utbildningar inom hälso- och sjukvård.

– Vi vill att våra anställda ska kunna erbjuda en god vård och det kan vi hjälpa till med genom bra service till våra anställda och till verksamheter. Det nära och fina mötet mellan personal och brukare ska ligga i fokus, säger Amanda Thörnlund, i ett pressmeddelande.

Marah Esmaeil prisas samtidigt för sitt företag Din Bildemontering i Örkelljunga AB. ”På kort tid har Marah etablerat en ledande bildemonteringsverksamhet som även omfattar återbruk av begagnade, fungerande bildelar som säljs till konkurrenskraftiga priser”, skriver NyföretagarCentrum.

– Tacksamheten väller över mig. Tack alla ni som trodde på mig! Tack till mina fantastiska kollegor som jobbar mot samma mål och sporrar varandra! Tack till familjen men också till alla kunder, medarbetare och samarbetspartners som hjälpte oss att lyckas! Tack så oerhört mycket till NyföretagarCentrum som gjorde det lättare för oss att begripa hur vi ska gå tillväga med vår företagsstart från första steget till dagens datum, säger Marah Esmaeil i ett pressmeddelande.

Pressmeddelande: Årets Nyföretagare 2022 är Ida Larsson och Amanda Thörnlund, Idaliv AB

Pressmeddelande: Marah Esmaeil har utsetts till Årets Unga Nyföretagare 2022