Tidningen Näringslivet logo
Google play store IOS App store
  • Start
  • Arbetsmarknad
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion
  • Nyhetsbrev
  • Start
  • Aktuellt
  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Utrikes
  • Hållbarhet
  • Opinion
  • Krönikor
  • Om Tidningen Näringslivet
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Integritet
  • AI-policy
Google Play App store
no image
Förmodligen Sveriges bästa nyhetsapp för företagare

Nyheter om företagande, ekonomi, arbetsmarknad och näringslivspolitik

Android ios
no image
Upptäck våra nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna och möjlighet till fördjupning, direkt i din inkorg.

Tommy Myllymäki

svensk kock

Myllymäki: Unga sjukanmäler sig för minsta förkylning – ”Vissa är hopplösa”

Många unga har inställningen att arbetsgivaren ska vara glad över att de är på jobbet och har de inte lust att jobba så sjukskriver de sig, menar stjärnkocken Tommy Myllymäki. ”Kanske har det curlats lite för mycket”, säger han till TN.
3 months ago |
Av: Karin Myrén

Brons till Sverige i Bocuse d'Or

Kocken Gustav Leonhardt och hans team kammade hem tredjeplatsen till Sverige i den prestigefyllda kocktävlingen Bocuse d'Or i Lyon.
4 months ago |
Av: TT

Tommy Myllymäki: Därför väljer turister bort Sverige

Stjärnkocken Tommy Myllymäki efterfrågar en politisk satsning för att stärka den svenska besöksnäringen. Förutom regelförenklingar och generösare skatteregler lyfter han upp vikten av att stärka Arlandas attraktionskraft. ”Arlanda är inte det där naturliga mellanlandningsstoppet i dag”, säger han till TN.
10 months ago |
Av: Erik Ekerlid

Stjärnkocken kritiserar förlegad regel: ”Nu måste det komma lite hjälp”

Det behövs regelförenklingar för att få fart på besöksnäringen. Det menar stjärnkocken Tommy Myllymäki. "Det behövs lättnader för att man ska få mer luft", säger han till TN.
11 months ago |
Av: Erik Ekerlid

Stjärnregn över svenska restauranger

Restaurang Aira på Djurgården i Stockholm som drivs av kocken Tommy Myllymäkis får sin andra stjärna i franska Guide Michelin, enligt ett pressmeddelande.
2 years ago |
Av: TT

Årets kock 2022: "Som en dröm"

Jessie Sommarström, 43, vinner Årets kock och är svensk mästare i professionell matlagning.
2 years ago |
Av: TT
tidningen näringslivet logotyp

Adress: Tidningen Näringslivet, 114 82 Stockholm
Besöksadress: Storgatan 19, Stockholm
Kontakt: redaktionen@tn.se

  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion och debatt
  • Hållbarhet
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Krönikor
  • Fördjupning
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Personuppgifts- och cookiepolicy
  • Om Tidningen Näringslivet

Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Anna Dalqvist
Kontakt: anna.dalqvist@tn.se

Google play store IOS App store
tidningen näringslivet logotyp

Adress: Tidningen Näringslivet, 114 82 Stockholm
Besöksadress: Storgatan 19, Stockholm
Kontakt: redaktionen@tn.se

  • Arbetsmarknad
  • Näringsliv
  • Ekonomi
  • Entreprenörskap
  • Opinion och debatt
  • Hållbarhet
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Krönikor
  • Fördjupning
  • Appar
  • Nyhetsbrev
  • Kontakta redaktionen
  • Personuppgifts- och cookiepolicy
  • Om Tidningen Näringslivet

Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Anna Dalqvist
Kontakt: anna.dalqvist@tn.se